Хасково

50 се дипломираха от Медицинския филиал в Хасково

50 абсолвенти от специалностите „Медицинска сестра“ и „Акушерка“ на Медицинския филиал в Хасково получиха дипломите си за висше образование на тържествена церемония в театър „Иван Димов“, съобщават от общината.

Поздравления по повод празника отправиха заместник-ректорът на Тракийски университет в Стара Загора проф. Нели Грозева, проф. д-р Бианка Торньова – ръководител на катедра „Здравни грижи“, директорът на Филиал – Хасково доц. д-р Таня Паскалева, заместник-кметът Мария Вълчева и областният управител Гинка Райчева.

„Скъпи момичета и момчета, никога не късайте връзката с нашия град. Той е част от личната Ви история до тук. За мен ще бъде щастие, ако го направите част и от Вашето бъдеще. От цялото си сърце Ви пожелавам успешна реализация и много силно се надявам да сте избрали Хасково за свой дом, където да се докажете като медицински специалисти, да създадете семейство и отгледате децата си тук“, каза Вълчева.

Медицински филиалВсички абсолвенти от Випуск 2023 вече са приети на работа, отчетоха от ръководството на висшето училище.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button