Хасково

Георги Георгиев и Ясен Колев ще водят листите на „Възраждане“ за НС и ОбС

Народният представител в последните три парламента Георги Георгиев ще води листата на „Възраждане“ в 29 МИР – Хасково и на изборите за народни представители на 9 юни, съобщиха от партията.

Листата за парламентарните избори ще е от 16 кандидати за депутати, обяви втората в нея Венета Стоянова, която е общински съветник и председател на „Възраждане“ – Димитровград. От партията посочиха, че ще се борят за поне два депутатски мандата от Хасковско.

Приоритетите им остават непроменени – спазване на неутралитет в бушуващите в момента войни, провеждането на референдум дали да се приема еврото или не. От „Възраждане“ призоваха да се гласува и на евроизборите, като те настояват за предоговаряне на членството ни в ЕС и други договори, които не са в интерес на страната.

Листата за изборите за общински съветници в Хасково на 23 юни ще води председателят на местната организация на „Възраждане“ Ясен Колев. Всички кандидати в нея ще бъдат обявени след общинско събрание на 7 май. Той ще е председател и на областния изборен щаб.

Колев коментира днешната сесия на стария общински съвет, като определи заседанието като гнусно и долнопробно заради изречените обиди и взетото решение за изграждането на фотоволтаици край Книжовник и Долно Войводино.

Председателят на „Възраждане“ – Хасково припомни, че при консултациите от партията единствени са се обявили срещу номинацията на Добромир Якимов за председател на РИК заради касирането на изборите за общински съветници и го призова да се оттегли поста, на който беше назначен от ЦИК.

Листата на „Възраждане“ за изборите за народни представители:

1. Георги Георгиев
2. Венета Стоянова
3. Даниел Леков
4. Ясен Колев
5. Красимира Христова
6. Росица Христозова
7. Марияна Иванова
8. Марин Филипов
9. Атанас Кръстев
10. Димитър Димитров
11. Тихомир Трендафилов
12. Атанас Ангелов
13. Гергана Димитрова
14. Тодор Тодоров
15. Минчо Минчев
16. Евдокия Щерева

Скандали при завръщането на стария общински съвет в Хасково

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button