Хасково

ОТ ПП-ДБ призовават да се гласува, надяват се на поне 2 мандата от Хасково

„Призовавам хората да излязат и да гласуват, въпреки трудностите и неприязънта към изборите в последните 3 години“, заяви Катя Панева, която е втора в листата на „Продължаваме Промяната – Демократична България“ за изборите за народни представители на 9 юни в Хасковска област.

Водач на листата е Асен Василев, а депутатът в 49-ия парламент Веселин Недев не е сред кандидатите за народни представители. Панева коментира, че той ще продължи да помага на коалицията, както на парламентарните, така и на изборите за общински съветници в Хасково на 23 юни.

Катя Панева заяви, че е изключително щастлива, че през бюджета за общините в Хасковска област са били разпределени 183 млн. лв. „Всеки един кмет спрямо своята проектна готовност успя да получи средства и ще има инвестиции, които ще продължим да правим“, ангажира се Панева.

ПП-ДБ
Катя Панева

Тя допълни, че ще продължи като своя кауза да помага в разрешаването на проблемите в здравеопазването. Панева даде като пример проблема преди време с личните лекари в Харманли, който беше разрешен с намесата и на здравното министерство.

ПП-ДБ„Тръгваме от това което сме постигнали и се надявам на минимум два мандата в Хасково“, посочи Катя Панева, която е и втора в листата в Пловдив област.

Листата на „Продължаваме Промяната – Демократична България“:

1. Асен Васков Василев

2. Катя Максимова Панева

3. Дарина Стайкова Влайкова

4. Атанас Петров Атанасов

5. Хасан Ергюн Бекир

6. Лозко Стефанов Лозев

7. Младен Тодоров Запрянов

8. Кирил Кирилов Търпов

9. Христо Стефанов Стефанов

10. Светла Емилова Симидчиева

11. Калоян Дончев Добрев

12. Климент Георгиев Киров

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Природолюбител
Природолюбител
07.05.2024 17:17 17:17

Абе, тази жена изгони всички от политиката. Голямо желание за власт, дали ще стане министър на здравеопазването. Да си гледа аптеките, не я разбира тази работа с политиката. Жалко за Веско Недев. Колко ли още хора ще отврати Панева. Язък за синята идея! Ама и Хасково едно тъпо добре че са Димитровград и Харманли за да ги управляват.

Budala
Budala
07.05.2024 18:09 18:09
Отговор до  Природолюбител

Разбира се, че ще гласуваме. Но за вас не!!!

Анонимен
Анонимен
07.05.2024 20:45 20:45
Отговор до  Природолюбител

Въобще не е така. Тази жена е от малкото, които вършат много повече, отколкото говорят. Жалко, че има хора като Вас, които вероятно въобще не разбират какви ги говорят, защото очакват някой да ги пропагандира

Фотогалерия
Фотогалерия
07.05.2024 17:31 17:31

Ще стане министър,тя умее връдките.А е и ,,хубавица,, ,която може да ,,радва някой мераклия.

Провокатор
Провокатор
07.05.2024 17:50 17:50

То сал един Веско Недев вкарваше нормалност в тая листа, ама не би. Поднасят ни Панева, мерси. Не преядаха с власт това семейство, ей.

Jik tak
Jik tak
11.05.2024 18:36 18:36

Ъъпсурд 2 мандата

Back to top button